Impresum

Vlasnik ovih internetskih stranica je
BAUHAUS E-Business GmbH & Co. KG
Gutenbergstraße 21
D-68167 Mannheim

Identifikacijski broj poreza na promet: DE 156673152
Nadležni sud Mannheim: HRA 3983

Telefon: +49 800 3905 000
E-pošta: service@bauhaus.info

Osobno odgovoran partner

Werkhaus GmbH
Sjedište: Mannheim
Nadležni sud Mannheim HRB 6426
Rukovodstvo: Bernd Baus, Lutz Fiedler

Napomena o odgovornosti

Usprkos savjesnoj sadržajnoj kontroli, ne preuzimamo odgovornost za sadržaj na vanjskim poveznicama. Za sadržaj povezanih internetskih stranica odgovoran je isključivo njihov vlasnik.

Izjava o zaštiti podataka

BAUHAUS želi da Vam omogući sigurno i zadovoljno korištenje našim internetskim stranicama. BAUHAUS se neprestano trudi postupati u skladu sa službenim propisima za zaštitu podataka. Sljedeća Smjernica o zaštiti podataka informira vas kada i gdje možemo sakupiti osobne podatke i kako možete nadzirati taj postupak.

Ova Smjernica odnosi se na internetske stranice pod URL-om www.bauhaus-ag.de ili www.bauhaus.info. Budući da neprestano ažuriramo svoju ponudu, ponekad one mogu sadržavati nove informacije. Stoga preporučujemo da redovito čitate tu Smjernicu.

Smjernica o zaštiti podataka

Obično možete otvoriti naše internetske stranice bez navođenja bilo kojih osobnih podataka. Ako se u određenim slučajevima traže vaši podaci (ime i prezime, adresa i drugi), prethodno ćete o tome biti obaviješteni. Ako odlučite dati nama ili našim poslovnim partnerima osobne podatke putem Interneta radi nastavka komunikacije ili izvršenja narudžbe. Vaše osobne podatke ćemo prikupljati, spremati i obrađivati maksimalno pažljivo i sukladno odgovarajućem zakonu.

Podaci o korištenju

Kod otvaranja naše internetske stranice primit ćemo podatke o korištenju. Te podatke ćemo analizirati kako bismo uočili trendove i sastavili statistike, no kod svih mjera uzimamo u obzir visoke sigurnosne standarde Zakona o zaštiti podataka na daljinu (TDDSG) i propisa o zaštiti podataka koji vrijede za telekomunikacijsku tvrtku (TDSV). Time je isključeno povezivanje podataka o korištenju ili profila korištenja s osobnim podacima, nego se kreira “imaginarni” korisnik.

Ograničenje odgovornosti

Ne preuzimamo jamstvo na točnost sadržaja. Prilozi imaju izvore koje smatramo pouzdanima. Stoga ne preuzimamo odgovornost ni dajemo nikakva jamstva na aktualnost, točnost i potpunost navedenih informacija.

Za komercijalno korištenje i/ili distribuciju sadržaja ovih internetskih stranica treba pribaviti pisano odobrenje.

Podaci navedeni na našim internetskim stranicama pažljivo su odabrani sukladno najnovijim znanstvenim i tehnološkim saznanjima. No razina znanja i iskustva neprestano se nadopunjuju. Stoga pripazite na to da prije izvršavanja radova uvijek pročitate najnovije informacije s naših internetskih stranica. Molimo vas za razumijevanje jer za podatke na ovim stranicama možemo preuzeti odgovornost isključivo za namjerne i velike propuste te kršenje osnovnih propisa. Opisane primjene proizvoda ne mogu obuhvatiti posebne uvjete u pojedinačnim slučajevima. Stoga provjerite prikladnost korištenih proizvoda za konkretnu namjenu i u svakom slučaju slijedite Upute za korištenje i podatke proizvođača.

Slika za dokaz

© fotolia.com
© iStockPhoto.com

© Paul Maguire – Fotolia.com, © fischer-cg.de – Fotolia.com, © F.Schmidt – Fotolia.com, © zhu difeng – Fotolia.com, © hammett79 – Fotolia.com, © peshkova – Fotolia.com, © Stauke – Fotolia.com, © Smileus – Fotolia.com, © Romolo Tavani – Fotolia.com, © Halfpoint – Fotolia.com, © goodluz – Fotolia.com, © drubig-photo – Fotolia.com, © ehrenberg-bilder – Fotolia.com, © stokkete – Fotolia.com, © franckreporter – iStockPhoto.com, © skynesher – iStockPhoto.com, © LarisaBozhikova – iStockPhoto.com

Napomene o korištenju usluge Google Analytics

Ovo mrežno mjesto koristi uslugu Google Analytics, analitički alat tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi takozvane „kolačiće“, tekstualne datoteke koji se pohranjuju na računalo te omogućavaju analizu posjećivanja i korištenja internetskih stranica. Informacije koje kolačić prikupi o vašem korištenju određenih internetskih stranica (uključujući vašu IP-adresu) prenose se na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo se pohranjuju. U slučaju aktiviranja anonimne IP-adrese na ovom mrežnom mjestu, Google će prethodno skratiti vašu IP-adresu unutar država članica Europske Unije i ostalih država potpisnica Sporazuma o europskoj gospodarskoj regiji. Samo u iznimnim slučajevima Google na server prenosi punu IP-adresu u SAD-u i tamo se skraćuje. Prema nalogu vlasnika ovog mrežnog mjesta, Google će prikupljene informacije koristiti kako bi analizirao Vaše korištenje internetskih stranica, kako bi za vlasnike internetske stranice sastavio izvješća o aktivnostima na stranici te kako bi vlasniku tih internetskih stranica pružao usluge povezane s pristupom internetu. IP-adresa koju je Google Analytics prenio s vašeg preglednika neće se spojiti s drugim podacima koje omogućuje Google. Spremanje kolačića možete spriječiti odgovarajućom postavkom preglednika. Upozoravamo vas na to da u tom slučaju možda nećete moći potpuno upotrijebiti sve funkcije ovog mrežnog mjesta. Također možete spriječiti Googleovo prikupljanje podataka preko kolačića te podataka koji se odnose na dotično mrežno mjesto (uklj. vašu IP-adresu), kao i obradu tih podataka preko Googlea tako da preuzmete i instalirate sljedeći programski dodatak preglednika preko sljedeće poveznice: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Više o tome saznajte na http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de ili https://www.google.de/intl/de/policies/ (opće informacije o usluzi Google Analytics i zaštiti podataka). Ukazujemo na to, da je na ovom mrežnom mjestu Google Analytics proširen za kod „gat._anonymizeIp();“ kako bi omogućio anonimno prikupljanje IP-adresa (tzv. IP-masking).